Screenshot 2017-11-19 15.07.35

Over mij

Mijn naam is Yolande Henskens en ik werk als coach en trainer vanuit mijn eigen praktijk; Eigenwijzig. Bij Eigenwijzig werk je op je eigen wijze aan je persoonlijke proces. Je formuleert je eigen doelen en wijzigt je patronen en overtuigingen als dat je dichter naar je doel brengt. Samen met je coach vind je de weg om dit doel te bereiken.

Yolande Henskens

+31 (0)6 24 28 38 42

yolande@eigenwijzig.nl

Over Eigenwijzig

Na diverse coach-opleidingen heb ik een grote gereedschapskist om cliënten op maat te kunnen helpen. Naast coach en trainer, ben ik ook echtgenote van Roel, moeder van vier volwassen kinderen en schoonmoeder van vier geweldige partners van mijn kinderen.

Naast mijn eigen praktijk zet ik me ook in voor Talent2Grow. Talent2Grow ontwikkelde, speciaal voor het basisonderwijs, het teamontwikkelingsprogramma “Een school vol talenten”. De filosofie hierachter is, dat een leerkracht die in zijn volle kracht voor de klas staat, de kinderen in de klas hier van laat mee profiteren en daardoor die kinderen laat opgroeien vanuit een positief gevoel over zichzelf.

Screenshot 2017-11-19 15.30.56

Heb je een vraag?

Vanuit mijn warme liefde en belangstelling voor mensen, gecombineerd met de intense behoefte om mensen te helpen met de reis van probleem naar gewenste verandering, nodig ik je van harte uit om een beroep op me te doen, wanneer je met vragen zit en er alleen “even niet uitkomt”.

Karakter

Als mensen mij beschrijven hoor ik vaak;
inlevend vermogen, vrolijk, humor, luisteroor, positief, oprecht, intuïtief, gepassioneerd, gericht op maatwerk voor iedere cliënt en oplossingsgericht.

Opleidingen en specialismen:

Pedagogische Academie, Sociaal emotionele ontwikkeling en gedragsproblemen, SOVA voor kinderen met autisme, NLP master practitioner, NLsPel, Matrix-coaching, provocatieve coaching, zandspeltherapie

.

Blog

Wil je op de hoogte blijven van de laatste Eigenwijzig blog posts? Klik dan hier om naar de blogpagina te gaan.

Eindhoven

Leenderweg 228
5644 AC Eindhoven

Grathem

Lindestraat 29B
6096 BW Grathem

Contact

T: +31 (0)6 24 28 38 42
E: info@eigenwijzig.nl

Facebook

© 2017 Eigenwijzig, All rights reserved